Донесете нови играчи и заработете повеќе

Регистрирајте се, донесете нови играчи на 1xbit и заработете провизија од 25–40%

Регистрација
sky
Провизија без временско ограничување
25-40%
за секој играч
Исплата на секои 7 дена
Правила и услови
Промотивни материјали
1000+
промотивни материјали преведени на 14 јазици
Регистрација
Поддршка и извештаи
24/7
Поддршка на повеќе јазици
Точна статистика во реално време
ЧПП

Како се пресметува провизијата?

Се пресметува месечно врз основа на нето профитот на компанијата

Провизија
Провизија без временско ограничување25-40%
Прогресивна провизија со минимална стапка од 25%, колку е поголем профитот, толку е поголема провизијата
Автоматска исплата на секои 7 дена
Правила и услови
промотивни материјали1000+
Нашата база веќе сега содржи 1000 готови промотивни материјали – има по нешто за секоја ситуација.
Достапни се различни големини и типови на фајлови – од компактни логота до слики преко целиот екран.
Регистрација
Статистика и поддршка
Во реално време се прикажува точна статистика за сите играчи кои сте ги донеле и резултите на вашите кампањи.
Поддршка на повеќе јазиви 24/7
ЧПП

Бонуси за вашите играчи

Пакет за добредојде до 7 биткоини
До 11% кешбек
Редовни турнири и промоции

Дали имате уште прашања?