FAQ

Често поставувани прашања

За брзо враќање на пристапот до сметката, кликнете на „Заборавена лозинка“ под формуларот за регистрација. Внесете го вашето корисничко име на страницата што ќе се отвори. Нова лозинка ќе ви биде испратена на вашиот мобилен телефон или email. Ако сте го заборавиле вашето корисничко име, ве молиме контактирајте со Службата за корисничка поддршка.
Не го најдовте потребниот одговор?
Обратете се на тимот за поддршка:
@affsupport_1xbitsupport@partners1xbit.comУпатства за партнерската програма